push-to-call

Авторски права

Съдържанието на уебсайта www.cleaningstation.bg е защитено от Законите за авторското право и другите права на интелектуална собственост на Р. България и на ЕС.

Използваните брандове, лога, търговски марки, дизайн, снимки, текстове и друг контент, както и оферти са обект на запазени права и защита.

Носител на правата по уебсайта cleaningstation.bg © 2015 са собствениците на сайта, както и неговите разработчици, упълномощени с Договор за възлагане. Не се разрешава копирането на съдържанието и използването му без разрешение на носителя на правата. Това е нарушение на авторското право. Всички права по текстовете, дизайна и търговските марки са запазени. Правата по снимките са придобити посредством покупко-продажба от външен източник.

Всяка кореспонденция от мейл сървъра на cleaningstation.bg е предназначена единствено до адресата на съобщението. Ако сте попаднали на погрешно изпратена кореспонденция, моля ни уведомете с имейл.

Уебсайтът cleaningstation.bg е защитен със SSL Certificate Comodo, който криптира връзката между клиента и нашите сървъри по време на поръчка на услугите за почистване и пране. Така личните ви данни остават скрити за трети лица.

Последни публикации

Цветоулавящите кърпички – какво представляват те и за какво се използват?

При пране на дрехите, от тъканите се отделят различни замърсявания и багри. Понякога те не се оттичат директно в канала, а преминават през други дрехи в барабана и ги оцветятват. Това често е доста неприятно. Част от решението е да използвате т.нар, цветоулавящи кърпички. Те се продават свободно в супермаркетите и вършат много добра работа. […]

Вижте повече

Какво представлява химическото чистене?

Химическото почистване използва безопасни химикали за премахването на петната и мръсотиите от тъканите. От английски ‘dry cleaning’ означава сухо почистване, именно защото препаратите почти не съдържат вода и не проникват в тъканите, както прави водата и така не се фиксират петната. Този тип сухо почистване е най-безопасният метод за третиране на замърсените дрехи. Повечето тъкани като […]

Вижте повече

Какво представлява професионалното химическо почистване?

Тази всеобхватна услуга излиза извън класическото химическо чистене – петната се локализират ръчно от експерти и се третират допълнително, след почистването с препаратите се прилага фин аромат, пресоват се дрехите и се пакетират за доставка. Грижливото обслужване на Вашите дрехи с професионално химическо чистене може да удължи живота им и да запази външния им вид безупречен! Етапи на […]

Вижте повече