push-to-call

За нас

„Медия Клийн” е наследник на доказаната в годините фирма „Медия 96”.

В периода 1996 – 2008 г. компанията е най-голямата на Балканите в сферата на химическо чистене с повече от 21 ателиета в страната.

Фирменият знак „Media” е добре познат сред българските потребители. Той е символ на качество и бързина при услугите на химическото чистене.

Ателиетата „Медия Клийн” са оборудвани с новите и най-добрите машини на водещите европейски производители. Последното поколение машини за химическо чистене налагат нови критерии за качество на услугите и са съобразени с екологичните норми.

Използваните материали внасяме директно от производителите, препоръчани от фабриките на машините и съоръженията за химическо чистене, пране и гладене.

Всичко това формира конкурентното предимство на „Медия Клийн” като гарантира високо качество и атрактивни цени на предлаганите услуги.

Следвайки последните тенденции и все по-натовареното ежедневие на клиентите ни, предлагаме взимане и връщане от адрес без оскъпяване на услугите ни.

Вече можете да направите своята поръчка за взимане на дрехите ви от формата за онлайн поръчка на сайта ни. (линк към формата за поръчка)

Последни публикации

Цветоулавящите кърпички

Цветоулавящите кърпички – какво представляват те и за какво се използват?

Повече за цветоулавящите кърпички При пране на дрехите, от тъканите се отделят различни замърсявания и багри. Понякога те не се оттичат директно в канала, а преминават през други дрехи в барабана и ги оцветятват. Това често е доста неприятно. Част от решението е да използвате т.нар, цветоулавящите кърпички. Те се продават свободно в супермаркетите и […]

Вижте повече
Химическото почистване

Какво представлява химическото чистене?

Химическото почистване използва безопасни химикали за премахването на петната и мръсотиите от тъканите. От английски ‘dry cleaning’ означава сухо почистване, именно защото препаратите почти не съдържат вода и не проникват в тъканите. Както прави водата и така не се фиксират петната. Този тип сухо почистване е най-безопасният метод за третиране на замърсените дрехи. Повечето тъкани […]

Вижте повече
процесът на химическо чистене

Какво представлява професионалното химическо почистване?

Процесът на химическо чистене – повече информация Тази всеобхватна услуга излиза извън класическото химическо чистене – петната се локализират ръчно от експерти и се третират допълнително, след почистването с препаратите се прилага фин аромат, пресоват се дрехите и се пакетират за доставка. Грижливото обслужване на Вашите дрехи с професионално химическо чистене може да удължи живота им и да […]

Вижте повече