push-to-call

Как да се справим с петната?

Често петната по дрехите са истински кошмар за нас. Готови сме дори да изхвърлим дреха, която има някакви следи по нея. Но наистина ли сме безсилни срещу тези малки и досадни лекета?!

В домашни условия невинаги можем да се справим с всички петна по материите, затова да ги оставим в ръцете на професионалисти в химическо чистене.

Едни от най-упоритите следи върху тъканите са от вино, червило, плодове, мастило, трева, кръв. В професионалните ателиета имат решение за всяко от тях. Важно е само да не сме ги третирали преди това сами, защото така се запечатват и е изключително трудно да се отстранят.

Да надникнем зад завесите на професионалното химическо чистене и да видим как се справят с петната! Част от оборудването на всяко добро ателие е деташорната. Това е магичната машина, която е пръв помощник при отстраняване на лекета. Оборудвана е с пистолети за препарати и въздух. Препаратите са с високоефективни и концентрирани за всеки тип петно. Предназначени са за предварително деташиране преди да се пристъпи към почистване на дрехата.

Ние, от Cleaning Station, ще положим всички грижи за отстраняването на всяко петно. И не забравяйте! Не третирайте мръсните следи по тъканите, а се обадете веднага на нас! Ние ще вземем дрехите ви за почистване от адрес и върнем чисти до 24 часа. Можете да направите и онлайн запитване за посещение тук.