push-to-call 1

Корпоративни услуги

Ние, от Cleaning Station, имаме опит в обслужването на корпоративни клиенти и безупречното изпълнение на услугите химическо чистене, пране и гладене. Високите ни крайни резултати се дължат на стандартите, които сме наложили, и на безкомпромисното ни отношение към всеки детайл от процеса на третиране на артикулите. Последното поколение професионални машини с екологичен цикъл, които използваме, са от водещите европейски производители. Те налагат новите критерии за качество и покриват и най-високите стандарти. Прилагаме индивидуален подход към всяка тъкан и влагаме подходящите препарати, които щадят материите и цветовете им. Всичко това, наред с атрактивните ни цени, формира нашите уникални предимства.

При нас ще получите впечатляващо качество и бързина на услуги като почистване на спално бельо, протектори за матраци, завеси, пухени завивки и възглавници, кърпи, покривки и всяко друго текстилно изделие, с доставка до адрес.

Предлагаме индивидуални и атрактивни условия за хотели, ресторанти, фризьорски салони, фитнес и спа центрове и не само. Бихте могли да се възползвате и от почистване на работно облекло с взимане и връщане до вас от Cleaning Station.

За индивидуално предложение пишете ни на: office@cleaningstation.bg.