push-to-call

Сервиз и консумативи

Media Clean има добри партньорски взаимоотношения повече от 20 години с едни от най-добрите компании в сферата на химическото чистене.

Представител сме на марката UNION – производителят на машини за химическо чистене и COCCHI – производител на гладачни и детешорни. Новото поколение машини, които предлагат тези две италиански компании са високоефективни, екологосъобразни, отговарят на всички нови изисквания и на най-високите европейски стандарти.

Ако имате нужда от нова машина за химическо чистене, не се колебайте да ни изпратите вашите изисквания, а ние ще ви изпратим най-добрата ни оферта.

А ако имате проблем със старата машина и искате да продължите да я използвате, то можем да помогнем и с това. Предлагаме сервиз на машини и оборудване за химическо чистене. Натрупаният опит и квалификацията на техническия ни екип ни помага при откриването и отстраняването на всичко, което възпрепятства нормалната работа на техническото оборудване.

Ние сме представител и дистрибутираме консумативи за химическо чистене на австрийската марка MEVO. Свържете се с нас, за да получите детайлна информация и каталог.

Последни публикации

Цветоулавящите кърпички

Цветоулавящите кърпички – какво представляват те и за какво се използват?

Повече за цветоулавящите кърпички При пране на дрехите, от тъканите се отделят различни замърсявания и багри. Понякога те не се оттичат директно в канала, а преминават през други дрехи в барабана и ги оцветятват. Това често е доста неприятно. Част от решението е да използвате т.нар, цветоулавящите кърпички. Те се продават свободно в супермаркетите и […]

Вижте повече
Химическото почистване

Какво представлява химическото чистене?

Химическото почистване използва безопасни химикали за премахването на петната и мръсотиите от тъканите. От английски ‘dry cleaning’ означава сухо почистване, именно защото препаратите почти не съдържат вода и не проникват в тъканите. Както прави водата и така не се фиксират петната. Този тип сухо почистване е най-безопасният метод за третиране на замърсените дрехи. Повечето тъкани […]

Вижте повече
процесът на химическо чистене

Какво представлява професионалното химическо почистване?

Процесът на химическо чистене – повече информация Тази всеобхватна услуга излиза извън класическото химическо чистене – петната се локализират ръчно от експерти и се третират допълнително, след почистването с препаратите се прилага фин аромат, пресоват се дрехите и се пакетират за доставка. Грижливото обслужване на Вашите дрехи с професионално химическо чистене може да удължи живота им и да […]

Вижте повече